Gemarineerde aardbeien met mascarpone en speculaas

2 personen - 20 minuten

toetje

Ingrediënten

  • 250 g verse aardbeien 
  • 1 el oude balsamicoazijn 
  • 80 g mascarpone 
  • 70 g plattekaas
  • 1 tl vanille-extract
  • 1 1/2 tl honing 
  • 3 speculaaskoekjes, gebroken 
  • enkele blaadjes verse basilicum of verse munt

Bereiden

Voeg de balsamico-azijn toe aan de aardbeien en laat 15 minuten marineren. 

Meng de mascarpone met de plattekaas en de vanille. Voeg de honing toe en meng opnieuw. 

Doe de speculaas onder in een glaasje. Voeg de mascarpone en de aardbeien toe. Werk af met wat basilicum of munt. 

 

Tip: Kies voor een echte, oude stroperige balsamicoazijn. 

Laat voor kinderen eventueel de azijn weg. 

Kookboek

Nooit meer diëten Deel 5

Sandra Bekkari

Met vier succesvolle boeken op rij heeft de boekenreeks "Nooit meer diëten' geen introductiemeer nodig. Auteur en ...

 

Lees verder



Geef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.