Gemarineerde aardbeien met mascarpone en speculaas

Uit Nooit meer diëten Deel 5

Bereiden 10 minuten

Marineren 15 minuten


Ingrediënten voor 2 personen 

250 g verse aardbeien 

1 el oude balsamicoazijn 

80 g mascarpone 

70 g plattekaas

1 tl vanille-extract

1 1/2 tl honing 

3 speculaaskoekjes, gebroken 

enkele blaadjes verse basilicum of verse munt


Voeg de balsamico-azijn toe aan de aardbeien en laat 15 minuten marineren. 

Meng de mascarpone met de plattekaas en de vanille. Voeg de honing toe en meng opnieuw. 

Doe de speculaas onder in een glaasje. Voeg de mascarpone en de aardbeien toe. Werk af met wat basilicum of munt. 


Tip: Kies voor een echte, oude stroperige balsamicoazijn. 

Laat voor kinderen eventueel de azijn weg. 


Nooit meer diëten Deel 5 van Sandra Bekkari



Geef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.