
2 personen - 15 minuten
vis
Ingrediënten
- 250 g Noordzeevis (zeebaars, kabeljauw)
Chuchissaus
- 2 limoenblaadjes
- 1 scheutje maisolie
- 1 el rodecurrypasta
- 1 koffielepel suiker
- 1 el vissaus
- 10 cl kokosmelk
- 4 basicilicumblaadjes
Bereiden
Snijd de limoenblaadjes heel fijn en houd ze apart voor de afwerking.
Giet een scheutje olie in een braadpan en roer er op laag vuur de currypasta in los. Meng met de suiker, laat smelten en voeg er de vissaus aan toe. Laat een beetje karamelliseren. Giet er al roerend de kokosmelk bij en doe er tot slot de fijngehakte limoenblaadjes bij.
Leg de vis in een stoommandje en laat 5 minuten stomen op 100 graden.
Verdeel de vis over de borden en lepel er de chuchissaus over. Werk af met enkele basilicumblaadjes.
Kookboek

West eats East
Marc Declercq
Wist je dat de Chinezen de mond van hun keukengod met honing bestrijken?
Dat de Japanse theeceremonie oorspronkelijk ...
Geef een reactie
Het emailadres wordt niet gepubliceerd.