Nooit meer diëten deel 5

Met vier succesvolle boeken op rij heeft de boekenreeks "Nooit meer diëten' geen introductiemeer nodig. Auteur en voedingsdeskundige Sandra Bekkari inspireerde al duizenden mensen tot een gezondere levensstijl, dankzij haar eenvoudige maar eff ectieve Sana-methode. 

In "Nooit meer diêten – deel 5' vind je opnieuw meer dan 60 smakelijke gerechten die je in een mum van tijd op tafel tovert. Sandra geeft een antwoord op de meest gestelde vragen en onthult haar lijst beautyfoods. 


Auteur: Sandra Bekkari

Uitgeverij: Borgerhoff & Lamberigts

Hardcover - 208 pagina's - ISBN 9789089315021

Recepten uit dit kookboek

Gemarineerde aardbeien met mascarpone en speculaas

 

2 personen - 20 minuten - toetje


Zalm-tzatziki

 

2 personen - 10 minuten - sauzen, dips & dressings - borrelhapjeGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.