Nooit meer diëten deel 5

Sandra Bekkari

Inhoud kookboek

Met vier succesvolle boeken op rij heeft de boekenreeks "Nooit meer diëten' geen introductiemeer nodig. Auteur en voedingsdeskundige Sandra Bekkari inspireerde al duizenden mensen tot een gezondere levensstijl, dankzij haar eenvoudige maar eff ectieve Sana-methode. 


Auteur: Sandra Bekkari

Bindwijze: Hardcover

Pagina's: 208

ISBN: 9789089315021

Uitgave: oktober 2018

Prijs: € 24,99

Als VTM-gezicht in het dagelijkse kookprogramma' Open Keuken' bereikt ze met haar aanstekelijk enthousiasme en heerlijke gerechten een breed publiek.

In het vijfde en laatste deel deel van de "Nooit meer diëten'- reeks is het credo "schoonheid zit vanbinnen'. En dan bedoelen we niet alleen een sprankelende persoonlijkheid. Als je je vanbinnen goed en gezond voelt, dan straal je dat vanbuiten ook uit. Sandra Bekkari vertelt vanuit haar expertise en aan de hand van getuigenissen uit haar praktijk hoe je de stralendste versie van jezelf wordt: met een mooie huid, een lichaam waar je blij van wordt, een hoger energiepeil en ettelijke kilo's minder op de weegschaal.

 

In "Nooit meer diêten – deel 5' vind je opnieuw meer dan 60 smakelijke gerechten die je in een mum van tijd op tafel tovert. Sandra geeft een antwoord op de meest gestelde vragen en onthult haar lijst beautyfoods. 

 

Ga voor meer informatie naar Bol.com

 Recepten uit Nooit meer diëten deel 5


Gemarineerde aardbeien met mascarpone en speculaasZalm-tzatzikiGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.