Vis uit blik 2

Met Vis uit Blik 2 bewijst visman Bart van Olphen van Fish Tales voor eens en voor altijd dat vis uit blik dé absolute keukenheld in ieders keukenkastje is. Deze geheel nieuwe editie vol watertandlekkere recepten, met fotografie van David Loftus, bewijst dat je hier werkelijk eindeloos mee kunt variëren. En na het lezen van de mooie vissersverhalen van Fish Tales kies je zeker voor duurzaam. Zodat we met dit boek in de hand samen nog vele jaren kunnen genieten van vis uit blik.


Auteur: Bart van Olphen

Uitgeverij: Kosmos Uitgevers

Hardcover - 144 pagina's - ISBN 9789021570778

Recepten uit dit kookboek

Witlof-ansjovissalade

 

2 personen - 20 minuten - salade - vis


Geef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.