Delicious. Elke dag bijzonder!

Inhoud kookboek

In delicious. elke dag bijzonder! geeft het delicious.-team inspiratie voor de lekkerste gerechten voor ieder moment van de dag. Origineel, gezond, en vooral heel erg lekker… De gerechten zijn snel klaar of goed voor te bereiden, op de ochtend of avond zelf is vaak alleen nog maar een finishing touch nodig. Delicious. elke dag bijzonder! biedt voor elk wat wils. Ideeën voor een dagje met minder vlees, bijvoorbeeld een courgette-caesar-salade. Snel-op-tafel-gerechten, zoals satéschnitzels of Griekse garnalen van de BBQ. Maar ook gehaktballen uit de oven met boerenkool en andere familiefavorieten, kleurrijke salades, dips en lichte recepten. Natuurlijk ontbreken ook homemade drankjes en onweerstaanbare toetjes als eton mess, of een frisse sorbet niet. En bakliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan zoet: wortelcakebars en honing-peercake met gezouten boter.


Recepten uit Delicious. Elke dag bijzonder!


Oosterse schnitzels met ingemaakte komkommerPerzik-mascarponeroomijsBoerenkoolfritters met parmaham, geitenkaas en groene godinnendressingGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.