De Scandinavische keuken

Ontdek de natuurlijke charme van de Scandinavische keuken! Meer dan 50 klassiekers uit Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland nodigen u uit om gewoon thuis van de pure smaken uit het Hoge Noorden te genieten. Probeer het kunstzinnig belegde smørrebrød eens uit, de ingelegde haring, romige kipsalade en kabeljauw met rode bieten. Of laat u verleiden door de heerlijke köttbullar of malse ham uit de oven. En organiseer eens een hyggelige middag met koffie en heerlijke zoetigheden als rabarbercrumble of prinsessentaart.


Auteur: Simone Filipowsky

Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.

Hardcover - 143 pagina's - ISBN 9789048317059

Recepten uit dit kookboek

Nog geen receptenGeef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.