Ceasarsalade met courgette

Uit Delicious. Elke dag bijzonder!

Voorwoord van de auteur

Deze vegetarische versie van een klassieke ceasar salad krijgt zijn lekker zoutige smaak van de kappertjes in plaats van ansjovis. 


Ingrediënten voor 4 personen 

150 g mayonaise

2 el kappertjes op azijn, uitgelekt, gehakt

1 el fijngeraspte Parmezaanse kaas + extra voor erover

sap van 1 citroen

1 kleine teen knoflook, fijngehakt

4 zachtgekookte eieren, gepeld, gehalveerd

2 courgettes, in dunne schijfjes

1 krop botersla, blaadjes gescheurd

4 sneetjes stokbrood, geroosterd

 

 

Bereiden 15 minuten

Meng de mayonaise, kappertjes, Parmezaanse kaas, het citroensap en de knoflook met een beetje zout en peper in een kom. Verdeel de eieren, courgette, slablaadjes en het stokbrood over 4 kommen. Sprenkel de dressing erover en serveer met wat extra Parmezaanse kaas. 


Delicious. Elke dag bijzonder!



Geef een reactie

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.