IJs & co

Inhoud kookboek

In 'IJs & co' komen allerlei ijsvariaties aan bod: van sorbet-, sherbet- en softijs tot roomijs, gelato en waterijs. IJs in een hoorntje, in een bakje of op een stokje. Maar ook frozen yoghurt, ijscoupes, ijstaarten en drankjes met ijs. En natuurlijk ontbreken ook de recepten voor de hoorntjes, wafels, sauzen en verschillende toppings niet.

Maak saffraanijs met rozenwater of een magnum van frambozenijs met witte chocolade. Kies voor een bramengranita met gin & rozemarijn, ijsrepen met karamel & pinda's of een vanille ice cream float met sinaasappelbloesem.


Auteur: Aniek Keijsers

Uitgeverij: Good Cook B.V.

Hardcover - 224 pagina's - ISBN 9789461432117

Recepten uit dit kookboek

Aardbeiensherbet

 

1 liter - 30 minuten - ijs - toetje


Vanille-ijs met Dulce de leche

 

500 ml ijs - toetje - ijs