Uit de keuken van Fatima

Dat lekker koken en bakken niet moeilijk hoeft te zijn, bewijst foodblogger Fatima al meer dan vier jaar op haar succesvolle site uitdekeukenvanfatima.nl. Zowel kookgekken als beginnende koks genieten dagelijks van haar smaakvolle recepten, die vaak zijn voorzien van handige stap-voor-stap-foto's en slimme keukentips en -tricks. Van heerlijke Marokkaanse klassiekers als harira, visbastilla's, hele kip uit de oven en diverse deegwaren tot zoete zaligheden als rolcake met aardbeienmousse, griesmeel-sinaasappelcakejes en Kinder-Bueno-toetjes: met de gerechten uit dit fijne boek zul jij vele harten veroveren.


Auteur: Fatima El Irari

Uitgeverij: Nieuw Amsterdam

Hardcover - 176 pagina's - ISBN 9789046824849

Recepten uit dit kookboek

Vogeltjongetjessoep met kip

 

4 personen -  60 minuten - soep - pasta


Spinazie-gehaktschotel

 

4 personen - ovenschotel


Kipballetjes tajine

 

4 personen - kip & gevogelte - stoofgerecht