Simpel en snel

In Simpel & Snel vind je recepten voor bijzondere momenten, zoals feest- en verjaardagen, etentjes met vrienden, brunch en barbecue. Maar ook heerlijke recepten voor ‘gewone’ dagen waarop je lekker wil eten.

Dit boek is geïnspireerd op een van de meest gekookte rubrieken uit delicious.magazine: ‘Simpel & Snel’. De recepten van Janneke Philippi zijn haalbaar voor iedereen, ook op de dagen dat er weinig tijd is om te koken. En toch hebben deze gerechten nét die twist, waardoor het alledaagse iets bijzonders wordt. Denk aan geroosterde ricotta met lauwwarme trostomaatjes, spinaziegnocchi uit de oven of visstoof met venkel en saffraan.


Auteur: Janneke Philippi, Delicious.Magazine

Uitgeverij: Nijgh & van Ditmar

Hardcover - 208 pagina's - ISBN 9789038809571

Recepten uit dit kookboek

Citroen-mascarponemousse met amaretti

 

4 personen - bereiden 25 minuten - wachten 2 uur - nagerecht