Onweerstaanbaar kant-en-klaar

Houden van gezelligheid en lekker eten gaan hand in hand, al staat dat echter niet altijd gelijk aan houden van uitgebreid koken. Laat staan er de tijd voor vinden. En net daarom schreven foodfotografes en –stylistes Virginie Schoelinck en Silke Van Engeland Onweerstaanbaar kant-en-klaar, jouw handleiding voor het maken van fancy quick fix gerechten met kant-en-klare producten. Verras je gasten met heerlijke gerechten en schuif zelf ontspannen mee aan tafel. Met behulp van de juiste basistoppings en stylingtechnieken tonen Virginie en Silke hoe je in no-time kant-en-klare producten naar een hoger niveau tilt en zelfs omtovert tot een luxueuze feestmaaltijd. Een diepvriespizza serveren zoals enkel la mamma dat kan of bereide humus op smaak brengen met wat citrus. You name it and they’ve got you covered!


Auteur: Virginie Schoelinck, Silke Van Engeland

Uitgeverij: Borgerhoff & Lamberigts

Hardcover - 184 pagina's - ISBN 9789463935692

Recepten uit dit kookboek

 

Nog geen recepten