Hé, wat leuk dat je mijn site bezoekt!

 

Mijn naam is Hélène en ik woon in een dorpje in Brabant.

In gedachten ben ik altijd met eten en koken bezig. Vanaf het moment dat ik 's morgens mijn ogen open doe totdat ik

's avonds in slaap val (en vaak droom ik er ook nog van). Het liefst kook ik elke dag iets nieuws, er zijn zoveel heerlijke smaken te combineren. Doordeweeks kook ik makkelijke, snelle recepten maar in het weekend pak ik graag groots uit. Dan sta ik met gemak de hele dag in de keuken. 

 

Mijn inspiratie haal ik uit kookboeken en tijdschriften. Je snapt het al, mijn boekenkast puilt uit en ik kan er niet één wegdoen. Zoveel lekkere recepten en zo'n mooie foto's. Zonde toch?

Meestal koop ik mijn kookboeken online en doe dan mijn best om goed te kiezen. Staat er wel van ieder gerecht een foto in het boek? Zijn de ingrediënten goed verkrijgbaar? En zijn de recepten net zo slank en snel klaar als de titel belooft?

 

Met deze site wil ik jou helpen een goede keus te maken als jij een nieuw kookboek aanschaft. Probeer de recepten uit en lees de recensies. Zo weet je of een boek past bij jouw kookstijl, wens, ervaring en smaak. Ik wens je alvast smakelijk eten.

 

Vragen en reacties

Voor contact en vragen over recepten of kookboeken kun je terecht onderaan de pagina van het desbetreffende recept of de recensie. Ik zal hierop zo snel mogelijk reageren. Heb je een reactie of een vraag die je liever persoonlijk stelt?

Stuur dan een mailtje naar info@heerlijkboek.nl.

 

Reviews 

Wil je mij een product toesturen? Dat vind ik leuk! Als blogger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van food, kookboeken, gadgets, apparatuur of andere soortgelijke producten. Mail naar info@heerlijkboek.nl voor mijn adres gegevens.

Ik geef geen garantie tot publicatie en ik review altijd naar waarheid en met mijn eerlijke mening!

 

Volgen

Als je graag op de hoogte wilt blijven van ontwikkelingen en nieuwe posts van HeerlijkBoek.nl, volg me dan via Facebook en Instagram.