Snack

Een bakje gevuld met verse friet, daarop achtereenvolgens shoarma en kaas. Vervolgens gaat het gerecht 10 tot 15 minuten in de oven op 180 graden en daarna wordt het afgetopt met een simpele salade van sla, komkommer en tomaat, knoflooksaus en sambalsaus. Een lunchgerecht met de favoriete ingrediënten van de kapper Nataniël Gomes. Het recept van de shoarmakruiden en de knoflooksaus komen uit het boek Vet Lekker. Het recept van de sambalsaus vonden we op internet.

Voorwoord van de auteur Remouladesaus is een Franse saus op basis van mayonaise. Hij wordt veel gegeten bij gebakken vis. Roquefort is een rauwmelkse blauwaderkaas die ook wel de koning van de blauwaderkazen wordt genoemd. De kaas maakt deze dip lekker pittig. Het recept van kippenlevermousse is heel lekker. Het smaakt een beetje naar paté maar dan wat romiger.

Voorwoord van de auteur Ahornsiroop is het geheime ingrediënt van deze karamel in Aziatische stijl, die het varkensvlees een smakelijke, zoetzure draai geeft.