Auteur: Catherine Phipps

Uitgever: Good Cook

Bindwijze: Hardcover

Pagina's: 256

ISBN: 9789461431691

Uitgave: juli 2017

Prijs: € 24,95

Citrus

Inhoud kookboek

Verrassende en internationale receptuur met citrus in de hoofdrol.

In Citrus draait het allemaal om de enorme veelzijdigheid van citrusvruchten in de keuken: van sinaasappels, pompelmoes, kumquats, limoenen tot en met de bergamotcitroen en alles wat daar tussen zit. In Citrus tref je internationale gerechten aan, van klassiekers als canard à l'orange tot en met verrassende en minder bekende recepten als bruchetta met citroenlabneh, tuinbonen en za'atar.

Mexicaanse kippensoep met limoen, Midden- Oosterse tabouleh met peterselie en sinaasappel of serveer het Japanse zalmgerecht met yuzu. Partyhapjes, salades, voor-, hoofd- en bijgerechten als broccoli met een 'hollandaise' van bloedsinaasappel. Serveer een verkoelende gazpacho van sinaasappel, gember en meloen of trakteer op zelfgemaakte limoen-kamille-honingcake.

Citrus is een origineel, zeer compleet en fraai uitgevoerd kookboek en geeft bovendien tientallen inmaak- en conserveringsrecepten, pickles, rubs & dressings tot en met hartverwarmende (sterke) drankjes, ijs, sorbets en snoepgoed. Wie houdt er nou niet van citrus!

 

Ga voor meer informatie of bestellen naar Bol.comRecepten uit Citrus


Gebakken vis met citroen-ouzosausSchnitzel met koolsla

Longhaas met szechuanpeper en sinaasappel

.