Freezer Meals

Karrie Truman

Inhoud kookboek

Freezer Meals is dé trend in de VS en ook Nederland raakt steeds meer in de ban, getuige de groeiende populariteit op Pinterest en de inburgering van de slowcooker. Het idee is simpel: uitgebreid koken als je tijd hebt en de gerechten invriezen voor een andere

keer.

 


meer lezen

Easy@home met Ilse

Ilse D'hooge

Inhoud kookboek

 

Thuiskomen na een lange werkdag en toch nog snel iets op tafel toveren dat iedereen lust? In 'Easy@home' geeft Ilse D'hooge inspiratie voor doordeweekse dagen én voor het weekend, wanneer het allemaal wat trager en uitgebreider mag.

 


meer lezen 0 Berichten

Stamppotbijbel

Werner Drent

Inhoud kookboek

Spies het aan een spies!

 

Van de originele Turkse döner tot Indonesische saté - iedereen houdt van kebab. Dit boek met meer dan 70 simpele recepten voor brochettes, sjaslieks, souvlaki en nog veel meer neemt u mee op een wereldreis vol smaken en ingrediënten. 


meer lezen

Treat & Cheat

Kiki Swinkels & Marie-José Portiek

Inhoud kookboek

 

Treat & Cheat is hét boek voor iedereen die wat te vieren heeft en flink uit wil pakken met een etentje. Je vindt niet alleen verrukkelijke viergangenmenu's die van tevoren klaar te maken zijn; ook volop inspiratie voor een feestelijk gedekte tafel en ongegeneerde cheattips. 


meer lezen

Stokbrood

Guillaume Marinette

Inhoud kookboek

 

Met de recepten in dit boek zet je in no time de heerlijkste hapjes met (stok)brood op tafel. Heel geschikt voor een lunch, of als hapje bij de borrel. Alle gerechtjes zijn bovendien eenvoudig te bereiden en ideaal om te delen. 


meer lezen 0 Berichten

De snelle keuken

Inhoud kookboek

 

Het is soms een hele klus om de drukte van de werkweek door te komen. En dan elke dag nog een gezonde en lekkere maaltijd klaarmaken lijkt al helemaal heksenwerk. 


meer lezen

Dineren aan de gracht

Janny van der Heijden

Inhoud kookboek

In 1824 bestelde Jonkheer Willem van Loon het grootste zilveren servies dat ooit voor een particulier in Amsterdam werd gemaakt. Hij zette de toon voor de generaties die daarop volgden. De familie organiseerde in de loop der jaren talloze diners waar nationale en internationale gasten aanschoven. Macht en rijkdom droeg de familie niet alleen uit met zilver, porselein en kristal, maar ook knechten gekleed in livreien in de familiekleuren en een ogenschijnlijk moeiteloze organisatie.


meer lezen

De grote oven van van Boven

Yvette van Boven

Inhoud kookboek

 

Wekelijks bedenkt Yvette voor Volkskrant Magazin een ovenrecept. De nieuwste recepten zijn nu gebundeld in dit derde deel van [i]De grote oven van Van Boven[/i]. Wat haalt Yvette deze keer uit haar oven? Wat dacht u van herfstig gevulde portobello's, een versgebakken proemevlaai of

koolrolletjes met karwij en hazelnoot.


meer lezen

Winterkost

Jeroen Meus

Inhoud kookboek

 

Winter is coming. Vul het brandhout aan, zet de oven op 180 °C en steek de vuren aan.

In Winterkost gaat Jeroen koudefronten en winterdips te lijf met 75 nieuwe recepten, voor ontbijt, brunch, lunch, diner of een onverwachte koffieklets.


meer lezen

Quiche & Hartige taart

Marion Flipo

Inhoud kookboek

We kennen allemaal de klassieke quiche Lorraine. Maar er zijn nog zoveel meer varianten op deze hartige taart te bedenken. Het idee is eenvoudig; maak een deegbodem, al dan niet met kruiden, en vul de taart met je favoriete ingrediënten. Plaats de taart 30 tot 40 minuten in de oven en geniet van een perfecte (weekend)maaltijd!


meer lezen

Sergio's Smaakmakers

Sergio Herman

Inhoud kookboek

 

In zijn nieuwe thuiskookboek vertelt Sergio Herman je alles over 20 van zijn favoriete smaakmakers. Daarnaast leert hij je hoe je ze thuis kunt gebruiken om gerechten meer pit, scherpte, spanning, kracht of juist nuance te geven. 


meer lezen

Vega Lekker

Danny Jansen en Patricia Snijders

Inhoud kookboek

 

Ben jij even goed bezig! Meer plantaardige voeding op je menu heeft grote voordelen voor je lijf, het klimaat, de oceanen en voor de dieren. En ook voor je plezier in eten, want dit boek bewijst dat vega gevarieerder, verrassender en creatiever kan. 


meer lezen

Time

Gill Meller

Inhoud kookboek

 

Ochtend, middag en avond - zo delen we onze dagen in. En de dagen vormen onze jaren. In zijn nieuwe boek 'Time' laat Gill Meller, chef-kok bij 'River Cottage', zien wat voor hem de essentie van koken is. Met 120 uitzonderlijke recepten neemt hij ons mee door de dag én door de seizoenen, van vers en licht tot warm en troostrijk.

 


meer lezen

Jonnie en Thérèse thuis

Jonnie Boer

Inhoud kookboek

In Jonnie & Thérèse Thuis lees je wat er bij de familie Boer op tafel komt en het mooiste is: dit kan iedereen maken.

In Jonnie & Thérèse Thuis lees je wat er bij de familie Boer op tafel komt en het mooiste is: dit kan iedereen maken. Jonnie en Thérèse nemen je mee naar hun huis en plekken die als thuis aanvoelen. 

 


meer lezen

Gehakt

Sophie Matthys

Inhoud kookboek

Gehaktrecepten die werkelijk iedereen lekker vindt!

Gehakt is een echt blijvende topper in onze keuken: je maakt er makkelijke gerechten mee die snel klaar zijn en bovendien goedkoop. Maar evengoed is gehakt het perfecte ingrediënt om mee te experimenteren, waarmee je gerechten net die extra punch kunt geven.


meer lezen

Ham

Stefaan Daeninck

Inhoud kookboek

 

Europa heeft de heerlijkste hammen: ontdek ze in recepten en verhalen.

Met extra recepten van Massimo Bottura en Geert Van Hecke

In Ham verdiept auteur Stefaan Daeninck zich in de Europese wereldvermaarde hamcultuur. Op zijn boeiende reis neemt hij de lezer mee van de Spaanse pata negra naar de Franse jambon de Bayonne, en van de Italiaanse Prosciutto di Parma naar de Duitse Schwarzwaldschinken en de Vlaamse Ganda Ham.


meer lezen

Neni's Tel Aviv

Neni

Inhoud kookboek

Tel Aviv is modern, divers, kleurrijk en staat open voor invloeden van buiten. In deze stad komt de wereld samen en versmelten culturen, religies en culinaire tradities. Met sfeervolle foto's, boeiende verhalen en typische streekgerechten schetsen Haya Molcho, oprichtster van de NENI-restaurants, en haar vier zoons Nuriel, Elior, Nadiv en Ilan een levendig portret van deze bruisende en zich constant vernieuwende stad – de stad waar hun wortels liggen. 


meer lezen

Taco's

Felipe Fuentes en Ben Fordham

Inhoud kookboek

 

Taco's zijn het kloppende hart van de Mexicaanse keuken. Eenvoudig gezegd bestaat een taco uit een tortilla met vulling, salsa en garnering die samen voor een heerlijke smaaksensatie zorgen. Met dit boek kunt u de kleurrijke eetervaring van kleine taqueria's en streetfoodtrucks in uw eigen keuken beleven. 


meer lezen

Nog eenvoudiger

Pascale Naessens

Inhoud kookboek

 

Pascale Naessens is de leading lady als het gaat over eenvoudige en gezonde voeding. In haar tiende boek focust ze meer dan ooit op heerlijke recepten met een minimum aan ingrediënten en werk. Zo bewijst ze eens te meer dat gezonde voeding haalbaar is voor iedereen.


meer lezen

Leon Happy Soups

Rebecca Seal en John Vincent

Inhoud kookboek

 

LEON, de maker van natuurlijk fastfood, heeft meer dan 100 nieuwe recepten gecreëerd voor soep ‒ met reden iets om happy van te worden. Kies recepten uit de afwisselende hoofdstukken "Natuurlijk & snel', "Verkwikkend', "Kleurrijk & fris', "Chic' en "Zoete soep'. In het deel "Voor erbij' staan heerlijke broden en in "Krokante toppings & zwierige krullen' vindt u alles om de soep helemaal af te maken.


meer lezen

Heerlijke gerechten uit de oven

sue Quinn

Inhoud kookboek

 

Bakken in een braadslee is de makkelijkste manier om snelle, lekkere maaltijden in de oven te bereiden.

In dit boek deelt Sue Quinn - expert op het gebied van de eenvoudige en betaalbare keuken - 70 fantasievolle recepten voor de dagelijkse maaltijden met u.


meer lezen

Weber's Wintergrilling

Jamie Purviance

Inhoud kookboek

 

De must-have voor iedere barbecueliefhebber. Een mooi boek compleet voor de perfecte grill belevenis in de winter: voorgerechten, hoofdgerecht van vlees en vis, bijgerechten en zelfs toetjes van de barbecue. Kortom het boek voor een perfecte winterbarbecue.


meer lezen

Simpel

Yotam Ottolenghi

Inhoud kookboek

Eenvoud? Het lijkt onwaarschijnlijk bij een kookboek van Yotam Ottolenghi, maar zijn nieuwe kookboek SIMPEL staat vol met eenvoudig te bereiden gerechten, zonder af te doen aan de typische Ottolenghi-smaak of verrassing. Van avocadoboter op toast met tomatensalsa, heerlijke saffraan-mosterdscones met cheddar en piccalilly tot burrata met gegrilde druiven en basilicum of een bevroren munt-en-pistache-chocoladecake.

 


meer lezen

Dagschotel

Johny Voners

Inhoud kookboek

Iedereen kent Johny natuurlijk als Xavier Waterslaeghers in FC De Kampioenen waar hij steevast in elke aflevering vraagt om z'n dagschotel.

In dit boek gaat de echte Johny op zoek naar échte dagschotels. 


meer lezen

The Breakfast Club

Ellen van Gool

Inhoud kookboek

Vroege vogel of langslaper, met The Breakfast Club tover je binnen no time met een minimum aan ingrediënten een evenwichtig en bovenal superlekker ontbijt op je bord. Ideaal om relaxed je dag te starten of met al dat lekkers naar je werk te spurten. Probeer dit maar eens te weerstaan...


meer lezen

Onder de mediterrane zon

Nadia Zerouali en Merijn Tol

Inhoud kookboek

 

Nadia en Merijn reisden van Spanje en Zuid-Italië via Marokko, Tunesië, Algerije en Libië door naar Libanon. En zoals anderen foto's maken op reis, onthielden zij gerechten en smaken. Onder de mediterrane zon is voor hen culinaire rijkdom, verscheidenheid en gelijkenis. En heel veel lekker eten.

 


meer lezen

Pasta 2.0

Caroline Bretherton

Inhoud kookboek

 

Pasta 2.0 neemt je mee in de veelzijdige wereld van pasta's en noodles. Van Duitse spätzle en Aziatische noodles tot Italiaanse ravioli: alles passeert de revue.


meer lezen

JapanEasy

Tim Anderson

Inhoud kookboek

 

Een kom verwarmende misosoep, spicy tuna sushi-rolls, knapperige tempura en een bord vol klassieke ramen. Iedereen kan zo wel een paar favoriete Japanse gerechten opnoemen, maar zou het minder snel thuis maken.


meer lezen

Andina

Martin Morales

Inhoud kookboek

De Peruaanse keuken is een van de modernste en tegelijkertijd oudste keukens ter wereld. Het hart van deze keuken ligt in het Andes-gebergte. Dit is de streek waar de moeder en grootmoeder van Martin Morales vandaan komen.


meer lezen

Jamie kookt Italië

Jamie Oliver

Inhoud kookboek

Jamie Oliver keert met Jamie kookt Italië terug naar zijn culinaire roots. Want er is nog zo veel te ontdekken. Jamie kookt Italië bevat meer dan 140 van de allerbeste Italiaanse recepten, die allemaal aan de Jamie-standaard voldoen. 


meer lezen

Boter, botten, zout

Nicole Pisani

Inhoud kookboek

Boter, botten en zout zijn de essentie van eten en vormen de basis voor Nicole Pisani's manier van koken. In dit stijlvolle kookboek deelt ze hoe deze elementen voor haar samenkomen in 100 recepten, beïnvloed door de vele landen en keukens waarin ze als chef-kok werkte. 

 


meer lezen

Selamat Makan

Wouter F.P.H. Rademakers

Inhoud kookboek

900 'blauwe hap' recepten uit de kombuis van de Koninklijke Marine

Na de soevereiniteitsoverdracht van Indonesië keerden tienduizenden militairen terug naar Nederland, die tijdens hun diensttijd in Indonesië heel wat lekkere gerechten hadden leren kennen.


meer lezen

Basisboek Aziatisch

Jody Vassallo en Emily Ezekiel

Inhoud kookboek

Met 'Basisboek Aziatisch' haal je 300 recepten (met stap-voor-stap-fotografie en -uitleg) uit de keukens van China, Japan, Thailand en Korea in huis. Van geurige Thaise curry's en sukiyaki uit Osaka tot en met Chinese broccoli in oestersaus en kimchi uit Korea. Van snacks, salades, soepen, hoofdgerechten tot en met desserts, basissauzen en meer. 


meer lezen

Huisgemaakt

Inhoud kookboek

 

In Huisgemaakt vind je meer dan 150 van de allerlekkerste gerechten die worden geserveerd in La Place. Het zijn simpele en makkelijk te maken recepten voor elk moment van de dag. Eet eens een sandwich met kruidenkaas, beenham en ei als ontbijt. Eet een quinoa-cranberrysalade als lunch, of een onweerstaanbare pompoensoep als avondeten. 


meer lezen

Het grote oven handboek

Karin Luiten

Inhoud kookboek

De oven is je beste vriend. Wat eenvoudige voorbereidingen, gerecht, hup, zo de oven in en je hebt er verder geen omkijken meer naar. Kleine moeite, groot effect. Toch halen veel mensen niet uit hun oven wat erin zit. Een gemiste kans! 


meer lezen

Vet Lekker

Danny Jansen

Inhoud kookboek

 

Danny laat zien hoe rijk de Nederlandse street food cultuur is en dat het maken van snacks – kroketten, zelfgesneden friet en huisgemaakte frikandellen – een ambacht is. Je vindt in het boek de recepten van alle bekende snacks uit de vitrine van de snackbar. 


meer lezen

Estée kookt

Estée Strooker

Inhoud kookboek

 

In dit kookboek laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je uiterst creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf, maar ook van haar oma, moeder of oom.


meer lezen

Eet. Leef. Reis.

Donal Skehan

Inhoud kookboek

 

Eet, leef en reis zijn drie woorden die samenvatten wat voor Donal Skehan belangrijk is: goed eten, een evenwichtige levensstijl en wereldwijd inspiratie opdoen. Hij beschrijft gerechten uit de hele wereld, opgebouwd rond drie thema's: "Eet' is gewijd aan snelle, gezonde gerechten, zoals salades en comfortfood. 


meer lezen

West eats East

Marc Declercq

Inhoud kookboek

 

Wist je dat de Chinezen de mond van hun keukengod met honing bestrijken?

Dat de Japanse theeceremonie oorspronkelijk uit China komt?

Dat Thaise koks met een bijzonder gevoel voor evenwicht smaken kunnen mengen?

 


meer lezen

Noodles

Kathy Kordalis

Inhoud kookboek

 

Heb je zin in een lekker hapje dat je snel klaar kunt maken? Dan zijn noodles hét antwoord: snel, voedzaam en overheerlijk. In Noodles! Laat Kathy Kordalis zien hoe je van die simpele noodles in enkele minuten en met slechts een paar ingrediënten een culinair hoogstandje maakt. 

 


meer lezen

Variatie op de plank

Floor van Dinteren

Inhoud kookboek

 

Hapjes van de plank zijn ideaal voor een gezellig samenzijn met vrienden of familie. Het plezier van het delen en de gezelligheid staan centraal.


meer lezen

101 Borrelhappen

Inhoud kookboek

 

Stelt u zich eens voor: u wilt uw gasten op een gezellige avond iets lekkers voorzetten, maar een complete maaltijd is te veel van het goede. Misschien kijkt u met z'n allen een belangrijke sportwedstrijd op tv, bent u van plan nog uit te gaan of kletst u gewoon gezellig bij met goede vrienden. 


meer lezen

Brindisa

Monika Linton

Inhoud kookboek

 

Brindisa is een begrip: in bijna 30 jaar tijd groeide het importbedrijf, dat uitsluitend werkt met de beste Spaanse etenswaren,uit tot een imperium met verkoop aan restaurateurs en particulieren. Brindisa heeft eigen winkels, restaurants en tapasbars in Londen en Barcelona. Oprichtster Monika Linton brengt in haar boek Brindisa een eerbetoon aan de Spaanse keuken en haar oneindige variatie.  


meer lezen

Zomers koken met Yvon

Yvon Jaspers

Inhoud kookboek

Meraki is alles wat je doet met bezieling, met overgave. Meraki is een werkwoord. Het is de hoeveelheid liefde en zorg die je besteedt aan iemand of iets. In de keuken betekent het dat je de simpelste gerechten heerlijk kunt laten smaken als je er maar genoeg meraki in verwerkt.

 


meer lezen

Kebab

Rosie Reynolds

Inhoud kookboek

Spies het aan een spies!

 

Van de originele Turkse döner tot Indonesische saté - iedereen houdt van kebab. Dit boek met meer dan 70 simpele recepten voor brochettes, sjaslieks, souvlaki en nog veel meer neemt u mee op een wereldreis vol smaken en ingrediënten. 


meer lezen

Slow Cooking

Danny Jansen

Inhoud kookboek

De essentie van slow cooking? Het geheime ingrediënt Tijd. Die zorgt dat zelfs de taaiste stukken vlees veranderen in smeltende weelde, zorgt voor perfecte, sappige vis en laat groenten, kruiden en specerijen samensmelten tot nieuwe smaaksensaties.


meer lezen

Heerlijk Simpel

Janneke Philippi

Inhoud kookboek

 

'Is het echt zo simpel?' Dat hoort Janneke Philippi vaak als mensen haar recepten ontdekken. Het is wat de recepten kenmerkt: ze zijn altijd eenvoudig, met goed verkrijgbare producten en vooral heerlijk.

 


meer lezen

Pastabijbel

Roberta Pagnier

Inhoud kookboek

 

Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van verschillende soorten pasta's en sauzen. 


meer lezen

Salades van Katie en Giancarlo Caldesi

Lekker, een boek vol salades, suiker- en koolhydraatarm. Heerlijk lichte maaltijden, soms met vlees en vis, soms vegetarisch. Zo wil ik elke dag wel eten.

Als het aan Katie en Giancarlo Caldesi ligt hoef je tegenwoordig bij het woord salade ook niet meer te denken aan een bak met konijnenvoer. Een salade is zoveel meer. Eet hem koud of warm, als bijgerecht of als hooofdmaaltijd, maar ga altijd voor een goede balans tussen zoet en zout, zacht en krokant. En vergeet niet de salade af te maken met een waanzinnige dressing. 

 

Katie en Giancarlo Caldesi, de Italiaanse eigenaars van een restaurant en kookschool hebben zelf hun eetpatroon drastisch omgegooid toen ontdekt werd dat Giancarlo diabetes en een glutenintolerantie had. Dat betekende voor hem geen pasta, brood of pizza meer en geen cappuccino met veel suiker. Hij stapte over naar een koolhydraatarm en suikerarm dieet.
meer lezen

De Beste Burgers van Martin Kintrup

Burgers zijn hot. Op dit moment zie je overal reclameborden van grote fastfoodketens, met foto's van hun burgers. Martin Kintrup gaat met zijn culiburgers een stapje verder want zijn burgers lijken in de verste verte niet op fastfood burgers. Deze culiburgers zijn helemaal home made, echt van boven tot onder. Van broodje tot burger en van salade tot saus. Alles. En als een architect bouw je laag voor laag je eigen heerlijke burger. Dat maakt het zo ontzettend lekker. 

meer lezen

Slimme eenpersoonsmaaltijden van Sam Stern

Een boek voor solokoks, zoals Sam Stern zegt.

Koken voor jezelf hoeft niet saai te zijn. Integendeel, maak er een feestje van. Je hoeft met niemand rekening te houden, de keuken met niemand te delen en je kookt wat jij lekker vindt. Experimenteer naar hartenlust.

Met deze sensationele eenpersoons-gerechten wil Sam Stern je inspireren meer moeite te doen in de keuken zonder dat je daar vreselijk veel tijd mee kwijt bent. En het is leuk om te koken voor jezelf. Veel leuker dan een paar boterhammen in de broodrooster duwen of een ei te bakken.

Met een beetje hulp van Sam Stern weet je al snel hoe het is om te genieten van echt lekker eten.

meer lezen

Stoven bij Janneke thuis van Janneke Philippi

Wat een verrassing, dit kookboek.

Ik dacht dat het boek Stoven bij Janneke thuis van Janneke Philippi echt een boek was voor koude, lange, regenachtige zondagen. Maar niets is minder waar. In dit boek staan niet alleen gerechten met een urenlange stooftijd, er staan ook gerechten in die maar 20 minuten op het fornuis hoeven te staan en dus heel geschikt zijn voor een doordeweekse dag.

 

Juist een stoofpot is een gezonde en geschikte maaltijd in drukke gezinnen: makkelijk voor te bereiden voor de volgende dag (en dan vaak nóg lekkerder), of om ’s morgens vroeg al op het vuur te zetten zodat je ’s avonds met familie en vrienden direct kunt genieten, zonder uren in de keuken te hoeven staan. 

meer lezen

De Nordic Kitchen van Claus Meyer

De nieuwe Noordse keuken legt de nadruk op groentes, seizoenen, smaak en relaxed koken. In het boek De Nordic kitchen van Claus Meyer staan geen recepten voor een snelle hap maar recepten van gerechten die een hoog op smaak zijn en waarvoor je misschien net iets langer in de keuken moet staan. De recepten vragen geen lastige technieken of kunstjes maar wel tijd. Tijd om te marineren, om te braden of te rusten. Alles wat de smaak van het product ten goede komt.

 

meer lezen

In 20 minuten van XL naar S van Mieke Kosters

Na de feestdagen mogen er bij mij wel wat kerst kilootjes af. En ik zal heus de enige niet zijn. Met hulp van het boek 'In 20 minuten van XL naar S' van Mieke Kostes moet dat zeker lukken. 

Het boek is geen dieetboek maar een boek dat je helpt bewust te kiezen voor het lekkerste, slim te combineren en hoeveelheden aan te passen. Zo kan je afvallen met pasta's, pizza's, hamburgers, salades, soepen en chocola. 

meer lezen

Soep van Soup en zo

 

Soup en zo is een culinaire take-a-way soepwinkel in Amsterdam. Zij hebben drie vestigingen waar je soep (en sla) kan eten of meenemen. In het boek Soep hebben zij al hun favoriete wereld- en fusionrecepten gebundeld. Een soep-kookboek voor iedereen die goed en eenvoudig wil eten.

 

 

meer lezen

Cravings van Chrissy Teigen

Voor Chrissy Teigen, supermodel en celebrity, geen kookboek met dieetrecepten. In het boek Cravings staan alleen maar lekkere recepten. Recepten van gerechten waar Chrissy naar hunkert en waarbij ze niet kijkt naar vet of koolhydraten. Wanneer ze eet, wil ze vooral lékker eten en samen met vrienden en familie genieten.

meer lezen

Jamie Oliver's Kerst Kookboek

Wat een geweldig boek is Jamie Oliver's Kerst Kookboek. Ik ga er echt niet alleen met kerst uit koken maar ook bij mijn andere etentjes. De recepten zijn klassiek, maar wel met een moderne twist. En dat maakt dat iedereen de gerechten lekker vindt, jong en oud. 

meer lezen

Danny's Azië

danny Jansen

Inhoud kookboek

 

Danny Jansen bekend van het 24Kitchen-programma 'Grenzeloos koken' staat al sinds zijn veertiende in de keuken en kreeg van zijn Indonesische familie de passie voor het koken mee. Deze passie is nu te lezen in zijn boek.

 


meer lezen

L'art de la table

Gintare Marcel

Inhoud kookboek

 

Winnaar Beste Mediterrane kookboek van Nederland 2015 Gourmand World Cookbook Award en tweede beste Mediterrane kookboek van de wereld - Gourmand World Cookbook Award

 


meer lezen