Kookboeken uit 2017

Basics to Brilliance

Donna Hay

In dit prachtig uitgegeven boek deelt Donna Hay haar beproefde basisrecepten. Bij elk gerecht worden slimme variaties gegeven, .........

Lees verder voor meer informatie en recepten.



Bowl Food

Languit op de bank of aan tafel met een groep vrienden: bowl food - van soepen tot salades en van roerbakschotels tot stoofgerechten - is .........

Lees verder voor meer informatie en recepten.



Chef met lef

Nigel van der Horst

Nigel van der Horst, alias Chef met lef, ontwikkelde recepten met een perfecte samenstelling die uit elkaar barsten van smaak. Genieten ........

Lees verder voor meer informatie en recepten.



Citrus

Catharine Phipps

In Citrus draait het allemaal om de enorme veelzijdigheid van citrusvruchten in de keuken: van sinaasappels, pompelmoes, ........

Lees verder voor meer informatie en recepten.



Dagelijkse kost 2

Jeroen Meus

Voor Dagelijkse kost 2 brengt Jeroen Meus 101 nooit eerder gepubliceerde recepten samen in een prachtig vormgegeven boek, afgewisseld ........

Lees verder voor meer informatie en recepten.



De beste burgers

Martin Kintrup

Bonanza, Pullman, Vissenkop of toch liever Green Hell? Liefhebbers
van zelfgemaakte burgers gaan gouden tijden tegemoet! ........

Lees verder voor meer informatie en recepten.



Deliciously Ella: smoothies & juices

Ella Mills

'Smoothies & Juices' van Ella Mills (Woodward) staat vol met eenvoudige en plantaardige ingrediënten om 30 heerlijke smoothies en juices ........

Lees verder voor meer informatie en recepten.



De man die koken kan

Walter Luitwieler

Gerechten voor thuis van dé man achter het fornuis.
Eten is al zolang als Walter Luitwieler zich kan herinneren de rode .......

Lees verder voor meer informatie en recepten.



Een wereldreis rond de BBQ

Ralph de Kok

Iedere Nederlander staat zo'n dertien keer per jaar aan de barbecue. Is het dan niet hoog tijd voor een beetje afwisseling - eens iets anders dan .......

Lees verder voor meer informatie en recepten.



Fingerfood van de BBQ

Andreas Rummel

Vindt u biefstuk net zo lekker als hamburgers? Wilt u zowel iets vegetarisch als iets zoets bereiden? Mogen de ribbetjes niet ontbreken? ........

Lees verder voor meer informatie en recepten.



Home sweet home

Yvette van Boven

'Ieren zijn royaal en gastvrij, melancholisch, dromerig en fantasierijk. En iedereen kan zingen. Dat probeer ik in Home Sweet Home terug te laten komen: ........

Lees verder voor meer informatie en recepten.




In een Franse keuken

Susan Herrmann Loomis

Thuis koken als een Française met verse, pure en lokale producten van het seizoen. Hoe doen die Fransen dat toch? Een drukke baan ........

Lees verder voor meer informatie en recepten.



Jamie Oliver 5 ingrediënten

Jamie Oliver

In 5 ingrediënten: snel & simpel koken laat Jamie Oliver zien hoe je met slechts 5 ingrediënten elke dag heerlijk en healthy kunt eten. De recepten zijn stuk  ........

Lees verder voor meer informatie en recepten.



Nest kookboek

Katrien Van De Steene & Heikki Verdurme

Je hoeft niet uren in de keuken te staan om creatieve gerechten op je bord te toveren. Het Nest kookboek serveert 200 verrassende recepten ........

Lees verder voor meer informatie en recepten.



Pizzabijbel

Simon Ciaccotto

In de Pizzabijbel vind je álles over pizza: van Napolitaanse pizza tot pizzolo. Simon Giaccotto leert je hoe je de perfecte pizzabodem maakt - het ........

Lees verder voor meer informatie en recepten.



Puur Pasta

Laura Santtini

Restaurateur, auteur en food ondernemer Laura Santtini is een van 's werelds meest bekende experts op het gebied van smaak en gezonde ........

Lees verder voor meer informatie en recepten.



Recepten uit Barcelona

Stephan Mitsch

Barcelona, Catalaanse hoofdstad aan zee, is een van de meest populaire reisbestemmingen. Wie aan Barcelona denkt, denkt niet alleen aan ........

Lees verder voor meer informatie en recepten.



Salades

Katie en Giancarlo Caldesie

In dit inspirerende boek zijn salades uit alle windstreken en voor elk uur van de dag verzameld. Als volwaardig hoofdgerecht of voor erbij, met ........

Lees verder voor meer informatie en recepten.



Sicilië

Katie en Giancarlo Caldesie

Ontdek de unieke keuken van Sicilië. Door de eeuwen heen hebben o.a. de Grieken, Romeinen, Arabieren, Spanjaarden en Noormannen hun ........

Lees verder voor meer informatie en recepten.



Slim zonder pakjes & zakjes

Karin Luiten

In de serie kookboeken 'Zonder pakjes & zakjes' van Karin Luiten volgt hier het volgende boek, 'Slim koken zonder pakjes & zakjes'. Slim in de zin ........

Lees verder voor meer informatie en recepten.



Slimme eenpersoonsmaaltijden

Sam Stern

Koken voor jezelf is leuk! Je kunt eindeloos ex- perimenteren en eventuele mislukkingen hoef je met niemand te delen. Maar hoe pak je dat aan ........

Lees verder voor meer informatie en recepten.



Stoven bij Janneke thuis

Janneke Philippi

Van oma's sukadelappen en Italiaanse wijnstoof tot Indische speklappen in ketjap-tomatensaus, eendenbout met paddenstoelen en ossenstaart ........

Lees verder voor meer informatie en recepten.



Superdiners

David Bez

Elke dag een lekkere en gezonde maaltijd in een handomdraai!

In Superdiners staan meer dan 130 smaakvolle recepten voor snelle ........

Lees verder voor meer informatie en recepten.



Sushi!

Laure Kié

Sushi, maki, temaki... Sushi is het emblematische gerecht geworden voor de Japanse keuken. De meest voorkomende en simpelste vorm is nigiri sushi, ........

Lees verder voor meer informatie en recepten.



Verrukkelijk Rome

Eleonora Galasso

La dolce vita in een kookboek: de in Rome geboren en getogen Eleonora Galasso neemt je mee naar haar keuken: van oma's recepten tot ........

Lees verder voor meer informatie en recepten.



Wok Easy

Caroline Hwang

Maak de lekkerste wokrecepten met de recepten uit Wok Easy! Makkelijk, snel en gezond! De lekkerste wokrecepten.  Wokken is ideaal als je ........

Lees verder voor meer informatie en recepten.



Wokking Lekker

Danny Jansen

Mensen koken steeds meer met verse ingrediënten, maar tegelijkertijd is het elke dag weer een uitdaging om die maaltijd zo snel mogelijk op ........

Lees verder voor meer informatie en recepten.



World of veggies

Mirjam Leslie-Pringle

Overal ter wereld wordt sinds mensenheugenis vegetarisch gegeten. Omdat vlees niet voorradig of te duur is, vanwege geloofsovertuiging ........

Lees verder voor meer informatie en recepten.