Disclaimer

Alles op deze website, inclusief de afbeeldingen, is eigendom van HeerlijkBoek.nl tenzij anders vermeld. Niets mag zonder toestemming worden gebruikt of gedupliceerd.

 

Reviews

Op Heerlijk Boek verschijnen regelmatig reviews. Dit zijn artikelen over food gerelateerde producten die ik heb getest, geproefd of gelezen. Sommige producten koop ik zelf, of heb ik al in mijn bezit. Ook krijg ik producten toegestuurd van merken en bedrijven. Dit betekent niet automatisch dat ik er over schrijf. Als ik niet enthousiast ben over een product, kies ik er meestal voor om er niet over te schrijven.

Ik vind het belangrijk om eerlijk te zijn over de geteste producten. Ik geef hierover te alle tijde mijn eerlijke mening, ook als het minder positief is.

 

Advertorials

Advertorials zijn geschreven artikelen waar ik voor betaald krijg. Op deze manier kan Heerlijk Boek blijven bestaan.

Wanneer het een advertorial betreft, staat het er altijd bij vermeld

De inhoud van de advertorial is door mij zelf geschreven. Ik heb zelf een keuze in wat ik wel en niet behandel en plaats geen advertenties waar ik niet achter sta.

 

Advertorials

Je vindt hier soms advertorials. Dit zijn gesponsorde artikelen waar adverteerders voor betalen. Ik publiceer alleen advertorials over foodgerelateerde onderwerpen waar ik zelf achter sta. Ik geef daarbij mijn eigen, eerlijke mening en voer over alle inhoud van deze site de eindredactie.

 

Bij advertorials lees je onderaan de pagina altijd de tekst ‘Dit is een samenwerking met…’.