Citrus

Verrassende en internationale receptuur met citrus in de hoofdrol.
In Citrus draait het allemaal om de enorme veelzijdigheid van citrusvruchten in de keuken: van sinaasappels, pompelmoes, kumquats, limoenen tot en met de bergamotcitroen en alles wat daar tussen zit. In Citrus tref je internationale gerechten aan, van klassiekers als canard à l'orange tot en met verrassende en minder bekende recepten als bruchetta met citroenlabneh, tuinbonen en za'atar.


Auteur: Catherine Phipps

Uitgeverij: Good Cook B.V.

Hardcover - 256 pagina's - ISBN 9789461431691

Recepten uit dit kookboek

Gebakken vis met citroen-ouzosaus

 

4 personen - 30 minuten - vis


Schnitzel met koolsla

 

4 personen - 30 minuten - vlees


Mojokip

 

4 personen - 15 minuten + marineertijd - kip & gevogelte


Longhaas met szechuanpeper en sinaasappel

 

4 personen - 35 minuten - vlees

.