Scandinavisch comford food

De Deense kok en schrijfster Trine Hahnemann laat je zien hoe je met veelal biologische seizoensproducten heerlijke Scandinavische gerechten kunt maken. In Scandinavisch Comfort Food lees je over haar manier van koken voor vrienden en familie en over haar manier van leven. Hierbij staat het gevoel van hygge centraal. Familiediners, haar liefde voor groente, soepen voor alle seizoenen, salades, tafelzuur en jams, broden en zoetigheid: het komt allemaal aan bod. Geniet van de smaken die de Scandinavische keuken biedt in meer dan 130 recepten.


Auteur: Trine Hahnemann

Uitgeverij: Terra

Hardcover - 288 pagina's - ISBN 9789089897473

Recepten uit dit kookboek

Boerenkool-pancettaquiche

 

8 personen - 70 minuten - quiche

 


Boerenkoolstamppot met spruitjes en appel

 

4 personen - 60 minuten - stamppot - vegetarisch


Gegratineerde bloemkool

 

 4 personen - 60 minuten - groente


Blanke ossobuco met vlierbloesem en dragon

 

4-6 personen - 90 minuten - stoofgerecht - vlees