Simpel en snel

In Simpel & Snel vind je recepten voor bijzondere momenten, zoals feest- en verjaardagen, etentjes met vrienden, brunch en barbecue. Maar ook heerlijke recepten voor ‘gewone’ dagen waarop je lekker wil eten.

Dit boek is geïnspireerd op een van de meest gekookte rubrieken uit delicious.magazine: ‘Simpel & Snel’. De recepten van Janneke Philippi zijn haalbaar voor iedereen, ook op de dagen dat er weinig tijd is om te koken. En toch hebben deze gerechten nét die twist, waardoor het alledaagse iets bijzonders wordt. Denk aan geroosterde ricotta met lauwwarme trostomaatjes, spinaziegnocchi uit de oven of visstoof met venkel en saffraan.


meer lezen

Favorieten van La Place

In Favorieten van La Place staan meer dan 100 recepten voor thuis. Van kinderfavoriet pannenkoekjes met hangop tot de nieuwe smoothiebowl. Maak heel gemakkelijk belegde sandwiches met kruidenkaas of gerookte zalm, of kies een uitdagend gerecht zoals pho-soep of zelfgebakken brioches. Je favoriete La Place-gerechten voor elk moment van de dag: het ontbijt, de lunch of het diner of om iets te vieren met familie of vrienden. 


meer lezen

Holy Happy Belly

Voel je blij en energiek, ook in de herfst- en wintermaanden. Hoe?

Door de recepten uit dit boek te maken. Gebaseerd op Ayurvedische principes zorgen de heerlijke, vegetarische gerechten ervoor dat je spijsvertering optimaal functioneert in herfst en winter. Want als die goed werkt, ben jij in balans.

Hoe dat zit, en welke invloed voeding heeft op je gestel, lees je allemaal in dit boek. Lekker hoor.


meer lezen

Broodjes uit eigen oven

De geur van versgebakken brood is onweerstaanbaar. Iedere thuisbakker weet dit. En met dit verrukkelijke derde boek van Levine van Doorne kun je nu ook de lekkerste broodjes thuis bakken. In dit boek staan 42 recepten voor zoete en hartige broodjes in allerlei variaties: advocaatbroodjes, kaneelbroodjes, chocoladekoffiebroodjes, uienkaasstokjes, Italiaanse gehaktbroodjes, kruidenbroodjes met knoflook en nog veel meer heerlijks.

De werkwijze bij de recepten is net als bij Levines eerste twee boeken weer uitermate helder stap voor stap beschreven. 


meer lezen

Masterclass Dips

In Masterclass Dips laat Ramon Brugman met recepten uit meer dan twintig landen zien dat je met dips eindeloos kunt variëren. Met zijn ervaring als chef-kok en patissier bij onder andere Brasserie de Bank en zijn optreden als televisiekok bij programma 'Binnenste Buiten' mag Ramon zichzelf gerust master in de keuken noemen. In Masterclass Dips staan bekende klassiekers als tzatziki, mangochutney en baba ganoush, maar ook vernieuwende recepten zoals Zuid-Afrikaanse butternutspread en Russische groene ajika. Daarbij geeft Ramon de recepten van zijn favoriete dippers zoals Griekse dakos en Ethiopische injera. Masterclass Dips biedt voor ieder wat wils!


meer lezen