Wagamama your way

Wagamama your way is het nieuwe kookboek van ’s werelds beroemdste noodlebar wagamama. Met 70 heerlijke Aziatische gerechten voor de thuiswok.

 

Van ’s werelds beroemdste noodlebar wagamama is er nu Wagamama your way, een geweldig nieuw kookboek met meer dan 70 heerlijke Asian-inspired dishes om thuis te maken.

 


meer lezen

Tapas & Pintxos uit Bretagne

'Tapas & Pintxos uit Bretagne' is gebaseerd op de wereldberoemde eetcultuur van San Sebastian. Dit boek is een ontmoeting tussen twee culinaire topregio's : Bretagne en Baskenland, aangevuld met smaken die we proefden tijdens onze culinaire ontdekkingstochten. Je vindt in dit kookboek tapas, pintxos en raciones terug. Een tapa is een aperitiefhapje dat bij een drankje wordt aangeboden. Een pintxo of pincho is bewerkelijker dan een tapa, het heeft een persoonlijke signatuur. En een ración is een ruimere portie die door verschillende gasten kan worden gedeeld. Deze culinaire traditie verenigt zich uitstekend met het gastronomisch patrimonium van Bretagne. 


meer lezen

One Pan Perfect

De onbetwiste koningin van makkelijke, overheerlijke gerechten die er ook nog eens spectaculair uitzien: dat is Donna Hay. En ze overtreft zichzelf in haar allernieuwste kookboek.

 

Donna over One Pan Perfect:

'Er is iets magisch aan een bescheiden bakplaat of die goeie ouwe ovenschotel; ik zou dit het wonder van het eenpansgerecht willen noemen. Daar, in de hectiek van het dagelijkse leven, leren ingrediënten elkaar borrelend en sudderend kennen en komt het beste in hen naar boven.


meer lezen

Onweerstaanbaar kant-en-klaar

Houden van gezelligheid en lekker eten gaan hand in hand, al staat dat echter niet altijd gelijk aan houden van uitgebreid koken. Laat staan er de tijd voor vinden. En net daarom schreven foodfotografes en –stylistes Virginie Schoelinck en Silke Van Engeland Onweerstaanbaar kant-en-klaar, jouw handleiding voor het maken van fancy quick fix gerechten met kant-en-klare producten. Verras je gasten met heerlijke gerechten en schuif zelf ontspannen mee aan tafel. Met behulp van de juiste basistoppings en stylingtechnieken tonen Virginie en Silke hoe je in no-time kant-en-klare producten naar een hoger niveau tilt en zelfs omtovert tot een luxueuze feestmaaltijd. Een diepvriespizza serveren zoals enkel la mamma dat kan of bereide humus op smaak brengen met wat citrus. You name it and they’ve got you covered!


meer lezen

Easy BBQ

Met ‘Easy BBQ, Every moment’ ontdek je de lekkerste recepten voor elke BBQ en elk moment. Met 101 tips & tricks was BBQ’en nog nooit zo eenvoudig

 

In Easy BBQ, Every Moment van Grill Guru ontdek je de lekkerste, makkelijkste recepten voor elke BBQ en elk moment. 101 tips & tricks maken barbecuën extra easy. Zowel een hele middag plezier met vuur als lekker-snel-klaar na een drukke dag. Van een classic Sunday roast, een snelle Friday Night burger tot een bewuste groentetopper voor meatless Monday. Zelfs feestelijke desserts maak je vanaf nu op de BBQ. Ontdek het plezier van buiten koken. Easy BBQ, Every moment!


meer lezen