Soep

Wortel-bataatsoep met Thaise pesto uit het oktobernummer van Delicious magazine

Een heerlijk pittig soepje, deze wortel-bataatsoep uit het oktobernummer van Delicious magazine. 
Bij deze soep maak je een Thaise pesto. Echt geweldig. Origineel wordt Thaise pesto gemaakt met Thaise basilicum en koriander. Geen Thaise basilicum te vinden of geen liefhebber van koriander? Neem dan gewone basilicum en platte peterselie. Samen met de gehakte pinda's en sesamolie heel erg lekker. 

meer lezen

Supergezonde spinaziesoep uit de voorraadkast uit Hemsley & Hemsley van Jasmine en Melissa Hemsley

 

Een recept voor een snelle, makkelijk te maken spinaziesoep. 

Ben je wat slapjes en heb je een boost nodig? Dan heb ik hier een supergezond recept voor je. Spinaziesoep met kokosmelk uit het boek Hemsley & Hemsley van Jasmine en Melissa Hemsley. En omdat je meestal wel alle ingrediënten voor de soep in huis hebt, kan hij in 15 minuten op tafel staan. Kan jij er weer tegenaan! 


meer lezen

Zoete-aardappelsoep met kokos en cashewnoten uit 'Soep' van 'Soup en Zo'

Daar heb ik nou écht zin in met dit weer. Een groot bord dampende soep om me aan op te warmen. 

Deze licht-gepeperde, romige soep met kokos en cashewnoten komt uit het boek Soep van Soup en Zo. Krijg je het weer lekker warm van binnen, ook al vriest het buiten dat het kraakt. 

 


meer lezen

Broccolisoep met geroosterde zaden uit 'Soep' van 'Soup en zo'

Ben jij ook zo dol op soep? Dan heb ik hier een geweldig recept van brocolisoep. Een gepureerde soep met een scheutje room en pttige geroosterde zaden. Deze broccolisoep komt uit het boek 'Soep' van 'Soup en zo' en staat in een half uur op tafel. Lekker voor de lunch of een lichte avondmaaltijd. 


meer lezen