Broccoli met citroenboter en tijmbroodkruim

Bron: Donna Hay
Bron: Donna Hay

Uit Kerst, het kookboek van Donna Hay

Een bijgerecht dat je in de oven afbakt, dat is precies wat we willen met kerst. De broccoli blancheer je van tevoren en ook de botersaus maak je al klaar. Je hoeft de saus dan tijdens het diner alleen even kort te verwarmen en over de broccoli te gieten. Strooi het broodkruim erover en de schaal kan de oven in. Makkelijker kan het bijna niet.


meer lezen

Paté van gerookte zalm, mascarpone en dragon

Bron: Donna Hay
Bron: Donna Hay

Uit Kerst, het kookboek van Donna Hay

Voorgerecht of hapje.


meer lezen

Oerap Oerap

Bron: De Hippe Vegetariër
Bron: De Hippe Vegetariër

Uit alle Indische keukengeheimen

Een veganistisch groentegerecht met geraspte kokos.


meer lezen

Bloemkool mac 'n cheese

Uit 'Vol Smaak'

Comfordfood met romige saus, pasta, kaas en allerkunner bloemkool - hier vermalen tot couscouskorrels. Die groente kan ook echt alles hebben!


meer lezen

Vanille-ijs met Dulce de leche

Uit IJs & co

Voorwoord van de auteur

 

Vanille-ijs is een echte klassieker en geliefd bij velen, zo ook bij mij. Het is een goede basis voor andere ijssoorten. Gebruik een vanillestokje voor de meest intense vanillesmaak.


meer lezen